Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Αντρέας Ευστρατίου. Ανεξάρτητος υπερκομματικός υποψήφιος βουλευτής Πάφου

«Βρίσκομαι και πάλι επί των επάλξεων για ένα καλύτερο αύριο. Συμπατριώτες μου, σας ανακοινώνω ότι θα είμαι και πάλι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές  εκλογές του 2016. Δεν θα λογαριάσω κόπους και μόχθους. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις Δυνάμεις για ένα ανώτερο βιοτικό επίπεδο των συμπατριωτών μου.»



Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Ευστρατίου θα είναι υποψήφιος για ακόμη μια φορά στις επερχόμενες βουλευτικές  εκλογές του 2016. Είναι γνωστός πλέον στο ευρύ κοινό αφού θέτει υποψηφιότητα σε εκλογές για πολλά χρόνια.

Ο Αντρέας Ευστρατίου,  μάχεται για το καλό της Κύπρου και τη επαρχίας του, πολεμά τη φτώχεια και την ανεργία. Είναι άτομο που δεν τα βάζει κάτω εύκολα, παρόλο που δεν έχει εκλεγεί ακόμη συνεχίζει την κάθοδο του ως υποψήφιος.

Σε μια εποχή που η κρίση επηρέασε αναπόφευκτα την κυπριακή οικονομία ο Ανδρέας Ευστρατίου δεσμεύεται να είναι δίπλα στους συμπολίτες του και να παλέψει με νύχια και με δόντια να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος που περνά το νησί μας. Είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος, εργαζόμενος πολίτης και επιμένει να είναι αποστασιοποιημένος από οποιοδήποτε κομματικό μηχανισμό.


Η Κύπρος χρειάζεται νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Είναι ίσως καιρός να αφήσουμε τον κομματισμό και να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα ανεξάρτητο υποψήφιο, που έχει όρεξη για δουλειά και όχι μόνο λόγια και ζητά ψήφο υποστήριξης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: